Nijntje Beweegdiploma

Nijntje en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) hebben samen een leuk beweegprogramma ontwikkeld voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Peuters en kleuters leren de basis van bewegen door gevarieerde oefeningen en spelletjes. Hartstikke leuk en efficient! De grootste motorische ontwikkeling vindt plaats tussen de 2 en 6 jaar. Als je vanaf 2 jaar veel en gevarieerd beweegt, leer je hoe je je lichaam moet gebruiken en ontwikkel je de belangrijkste spiergroepen. Die spieren komen op latere leeftijd heel goed van pas. Zo is het in de toekomst makkelijker om bewegingen sneller en beter uit te voeren. Vroegtijdig goed leren bewegen heeft ook invloed op het opnemen, het begrijpen en het verwerken van kennis. Kinderen die op jonge leeftijd op een leuke manier voldoende beweging krijgen, hebben meer kans om gezond en evenwichtig op te groeien. Meer informatie? Bezoek de leuke website vol informatie en oefeningen. 

 

Nijntje Beweegdiploma

Adonis Sportacrobatiek in Drachten biedt het Nijntje Beweegdiploma aan. Elke vrijdagmidagmiddag wordt in de gymzaal aan de Nachtegaalstraat ouder - en kind gym en kleutergym gegeven. De lessen zijn leuk, speels en passen uitstekend bij de leeftijd. Denk hierbij aan (tik)spelletjes, klimmen en klauteren, springen, acrobatiek, rollen, muziek en nog veel meer. Peuters en kleuters leren op een juiste en veilige manier alle belangrijke vormen van bewegen. Het Beweegdiploma kunnen de kinderen halen in ongeveer 12 lessen en wordt afgesloten met een feestelijke diploma uitreiking. Meer info? Bezoek de website van Adonis of mail naar Wilma Bosma. 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Gratis meetrainen bij sportverenigingen! - Nationale Sportweek 2017

  • 10-08-2017

Gratis een keer meetrainen bij een sportvereniging: het kan tijdens de Nationale Sportweek! Sportverenigingen in Smallingerland stellen tussen 9 en 20 september hun deuren open voor geïnteresseerden. Hier vind je het complete aanbod van Smallingerland.

Laatste nieuws: Zwemlesplanning zomer 2017

  • 24-07-2017

De komende twee weken (week 30 en 31) zijn er nog zwemlessen, daarna is er ee...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER