Activiteitenbudget

Heeft uw sportvereniging of –organisatie een idee om een sport- of beweegactiviteit in Smallingerland te organiseren vanuit een maatschappelijk belang? Doe dit dan samen met het Sportbedrijf. Wij helpen u met de organisatie en leveren een bijdrage in de kosten. Download hier het aanvraagformulier. 

Voorwaarden activiteitenbudget

  • De aanvraag moet minimaal 2 maanden voor start van de activiteit binnen zijn.

  • De aanvraag moet tenminste bevatten een omschrijving van de activiteit, een overzicht van de datum/data, de kosten en een toelichting op het maatschappelijk belang van de activiteit.

  • Na afloop van kennismakingslessen dient de vereniging een lijst aan te leveren met verzorgde lessen inclusief handtekening van de betreffende school/scholen.

PR & Communicatie 

Sportverenigingen organiseren diverse activiteiten i.s.m. het Sportbedrijf, maar hebben niet altijd de netwerken om deze onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Maak dan gebruik van het ondersteuningspakket PR & Communicatie. Dit bestaat uit het leveren van flyers, posters en aanvullend een advertentie en/of een redactioneel artikel in de Breeduit.

Voorwaarden ondersteuningspakket PR & Communicatie

  • Vereniging moet gevestigd zijn in Smallingerland.

  • De aanvraag moet tenminste bevatten een omschrijving van de activiteit en een toelichting op het maatschappelijk belang van de activiteit.

  • De aanvraag moet minimaal 2 maanden voor aanvang van de activiteit binnen zijn.

Download hier het formulier voor een aanvraag Ondersteuningspakket PR & Communicatie

 

Laatste nieuws: Gratis meetrainen bij sportverenigingen! - Nationale Sportweek 2017

  • 10-08-2017

Gratis een keer meetrainen bij een sportvereniging: het kan tijdens de Nationale Sportweek! Sportverenigingen in Smallingerland stellen tussen 9 en 20 september hun deuren open voor geïnteresseerden. Hier vind je het complete aanbod van Smallingerland.

Laatste nieuws: Zwemlesplanning zomer 2017

  • 24-07-2017

De komende twee weken (week 30 en 31) zijn er nog zwemlessen, daarna is er ee...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER