Therapiezwemmen

Ervaart u lichamelijke klachten en/of heeft u baat bij warm water? Therapiezwemmen biedt een prettige uitkomst. Therapiezwemmen is laagdrempelig en vindt plaats in ondiep water. Uw gewrichten worden minimaal belast door de opwaartse druk in het water. In de eerste week van de maand worden door de instructeur specifieke oefeningen aangeboden in ondiep water. Door de oefeningen worden de spierkracht en de souplesse vergroot. De overige weken van de maand kan de instructeur u voorzien van oefeningen waarmee u vervolgens zelfstandig mee aan de slag kunt. Therapiezwemmen vindt op diverse middagen in de week plaats in ons doelgroepenbad (1.40 m. diep en 10 m. bij 10 m. groot). Dit biedt de mogelijkheid om te zwemmen en om staand oefeningen te doen. Tevens beschikt dit bad over een mindervalide lift en een speciale trap om mee in en uit het water te komen. Zwemcentrum De Welle beschikt over een mindervalide kleedruimte.

Aanbod Therapiezwemmen 

Maandag

14.30 - 15.00 uur

Woensdag

16.00 - 16.30 uur
16.30 - 17.00 uur

Vrijdag 

15.00 - 15.30 uur

Tarieven en proefles Therapiezwemmen 

Benieuwd naar de prettige werking van Therapiezwemmen? U kunt het gratis uitproberen. Aanmelden kan via de mail of telefonisch.
Bent u benieuwd naar de tarieven van Therapiezwemmen? Klik hier!

Laatste nieuws: Gratis meetrainen bij sportverenigingen! - Nationale Sportweek 2017

  • 10-08-2017

Gratis een keer meetrainen bij een sportvereniging: het kan tijdens de Nationale Sportweek! Sportverenigingen in Smallingerland stellen tussen 9 en 20 september hun deuren open voor geïnteresseerden. Hier vind je het complete aanbod van Smallingerland.

Laatste nieuws: Zwemlesplanning zomer 2017

  • 24-07-2017

De komende twee weken (week 30 en 31) zijn er nog zwemlessen, daarna is er ee...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER