Avond4daagse 2020

 

De Avond4daagse gaat dóór!

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom kan iedereen dit jaar de Avond4daagse vanuit zijn of haar eigen huis lopen! De Avond4daagse - Home Edition! In heel Nederland wordt deze Home Edition gehouden (een initiatief van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en eRoutes), dus ook in Smallingerland.

 

Wat is het?

Met de Home Edition kan iedereen zijn eigen Avond4daagse lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriend, je partner, je sportmaatje of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

 

De landelijke organisatie KWBN heeft veel vragen al voor je beantwoord op deze pagina

 

Inschrijving

De inschrijvingen zijn open. Klik hier

In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Deelname kost per deelnemer € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille!

 

Lopen met de eRoutes app

Je loopt de route met de eRoutes app die je langs de gehele route begeleid. Nadat je je hebt ingeschreven voor de Avond4daagse in Smallingerland, krijg je alle informatie over hoe je kunt lopen met deze app. Met gps-tracking wordt gecontroleerd of je de afstand ook echt hebt gelopen. Wie de vier dagen volbrengt krijgt een medaille! 

 

Social media

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle informatie en natuurlijk sprekende beelden van de Avond4daagse - Home Edition! Via Facebook en Instagram zullen wij #avond4daagsesmallingerland gebruiken. Laat jij ons ook zien hoe het bij jou verloopt met #avond4daagsesmallingerland? 

 

Informatie in het kort onder elkaar

Wat

Avond4daagse Smallingerland - Home Edition 

 

Wanneer:

Tussen 1 juni en 31 augustus 2020

Tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten

 

Inschrijven:

Klik hier

 

Kosten:

€5 per deelnemer

 

Veiligheid:

Houd je altijd aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM

 

Vragen?

Op de pagina van de Avond4daagse Nederland staan de veelgestelde vragen uitgewerkt. Neem hier eerst een kijkje als je een vraag hebt.

 

Mocht je dan nog vragen hebben dan kun je die stellen via avond4daagse@sportbedrijf-drachten.nl

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Omrop Fryslân op bezoek

  • 12-05-2020

Omrop Fryslân kwam op bezoek om een item te maken over de heropening va...

Laatste nieuws: Update coronavirus - heropening Zwemcentrum De Welle

  • 07-05-2020

UPDATE (9 mei 2020) - HEROPENING  Wij zijn verheugd te kunnen...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER