Avond4daagse 2019

- De inschrijving is geopend! Zie kopje 'Aanmelden' -

 

De organisatie van de Avond4daagse is ook dit jaar weer in handen van Sportbedrijf Drachten. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een programma waarbij vooral veiligheid en gezelligheid zijn gegarandeerd. Hierbij wordt ook rekening gehouden met uitkomsten en opmerkingen die uit de evaluatie van 2018 naar voren kwamen.

 

Via onze website en Facebookpagina houden wij u de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en wordt belangrijke informatie vermeld. Houd de site en Facebook dus goed in de gaten, zodat u niks mist. 

 

Wanneer

U kunt de Avond4daagse alvast groot in uw agenda zetten, want de datum is bekend: maandag 13 mei t/m donderdag 16 mei 2019

 

We eindigen dit jaar met een route door het centrum, zodat alle lopers hier in een gezellige ambiance kunnen worden aangemoedigd door familie en vrienden. Dit is één van de wijzigingen die wij dankzij de ingevulde evaluatieformulieren hebben doorgevoerd.

 

Er is dit jaar ook besloten om een inhaaldag te plannen. Dit is vrijdag 17 mei 2019. Mocht de laatste wandelavond (donderdag) worden geannuleerd vanwege slecht weer, dan kan deze een dag later alsnog worden ingehaald. Dit is dan niet per se dezelfde route als de geannuleerde route.

 

Waar

Net als vorig jaar is de start- en finishlocatie: Sportcentrum Drachten (Leerweg 3, Drachten). Om goede logistiek en veiligheid te kunnen garanderen, hebben we gekozen om de locatie ongewijzigd te laten.  

 

Parkeren

Wij adviseren je om met de fiets te komen. Deze kun je kwijt in één van de fietsstallingen van het Liudger. Zie hiervoor de plattegrond. Zo voorkom je onder andere dat je in de drukte vast komt te staan. Mocht je toch genoodzaakt zijn met de auto te komen, dan kun je deze parkeren bij het ROC Friese Poort, gelegen achter het Sportcentrum. Let hiervoor goed op de verkeersborden. Ook dit is te zien op de plattegrond.

 

Routes

Ook dit jaar kun je weer kiezen voor routes van 5 en 10 kilometer. Zodra de wandelroutes bekend zijn, worden deze bekend gemaakt via onze website en social media kanalen. We streven er naar om de routes vroegtijdig online te kunnen zetten.

 

Aanmelden

De inschrijving is officieel geopend! De prijzen zijn gelijk aan die van afgelopen jaar, met uitzondering van de individuele deelnemers die zich online aanmelden. Scholen: € 5,50 per deelnemer. Individueel offline: € 6,50 per deelnemer. Individueel online: € 7,49 per deelnemer (dit is inclusief € 0,99 servicekosten).

 

Scholen

Scholen kunnen zich zoals gewoonlijk weer als groep aanmelden. Zij krijgen de aanmeldlink per mail toegestuurd. 

 

Individueel - Offline aanmelden

Offline aanmelden kan dit jaar in de kantine van Sportcentrum Drachten (Leerweg 3). Op aangegeven momenten zijn daar medewerkers van Sportbedrijf Drachten aanwezig om u te helpen. Op de volgende momenten is er iemand van het Sportbedrijf aanwezig bij wie je een ticket voor de Avond4daagse kunt kopen (vanaf vrijdagavond 29 maart):

 

Maandag

20:00 - 22:00 uur*

Dinsdag

10:00 - 12:00 uur & 20:00 - 22:00 uur*

Woensdag

10:00 - 12:00 uur & 19:30 - 22:00 uur*

Donderdag

10:00 - 12:00 uur & 20:00 - 22:00 uur*

Vrijdag

20:00 - 22:00 uur*

*Let op! De avonden in de meivakantie en de week ervoor zijn niet beschikbaar (Maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei).

 

Individueel - Online aanmelden

U kunt zich online aanmelden via deze link! Ten opzichte van het online aanmelden van vorig jaar, kunt u hier direct betalen. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestiging met wat benodigde informatie.

 

VEILIGHEID

Om de veiligheid en gezondheid van de wandelaars te kunnen waarborgen, worden getrainde en gecertificeerde EHBO'ers en verkeersregelaars ingezet om dit alles in goede banen te leiden. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Individuele lopers t/m 12 jaar moeten zorgen voor een begeleider (minimaal één per 10 wandelaars).

 

THEMA 

Vorig jaar zou elke dag een feestje worden, maar het weer liet ons hierbij helaas in de steek. Het thema voor dit jaar is dan ook: ‘Na regen komt zonneschijn!’. Dus haal voor de laatste wandelavond je meest fel gekleurde kleding en attributen uit de kast. Uiteraard zijn hiermee ook weer prijzen te winnen!

 

SOCIAL MEDIA

We gaan ook gebruik maken van verschillende social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Deze gaan binnenkort live, zodat we ook op die manier u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. Tegelijkertijd nodigen wij ook u uit om via social media te laten weten wat u van de Avond4daagse vindt en of u ook mee doet.

 

INFORMATIEBOEKJE

Binnenkort: Informatieboekje 5 kilometer

Binnenkort: Informatieboekje 10 kilometer

 

Algemene voorwaarden

Uiteraard gelden er huisregels tijdens de Avond4daagse Drachten. Zie hier de Algemene Voorwaarden. 

 

VRAGEN?

Indien u vragen heeft, of iets is niet duidelijk, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Wellicht staat uw vraag hiertussen en kunt u snel antwoord krijgen op uw vraag.

 

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met het Jorick de Haan of Erik Schuur van het Sportbedrijf. Zij zijn te bereiken op nummer 0512-583666 of via avond4daagse@sportbedrijf-drachten.nl.

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Doelgroeplessen in de meivakantie 2019

  • 24-04-2019

Geachte gast, Tijdens de meivakantie, van maandag 29 april tot en met zondag...

Laatste nieuws: Clinics Zeemeerminzwemmen

  • 12-04-2019

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin/-man? Dat kan nu! In de m...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER