Avond4daagse

Elke dag is een feestje!

Vanaf dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni gaan kinderen en volwassenen de straat op om deel te nemen aan de Avondvierdaagse! Ook dit jaar is er weer een Avond4daagse in Drachten. Dit betekent dat de deelnemers vier dagen lang een afstand van 5 of 10 kilometer kunnen wandelen langs mooie routes door Drachten. 

 

De organisatie van de Avond4daagse is dit jaar in handen van Sportbedrijf Drachten. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een programma waarbij vooral veiligheid en gezelligheid zijn gegarandeerd. Op deze website gaan wij jou op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en wordt belangrijke informatie vermeld. Houd de site dus goed in de gaten, zodat je niks mist. 

 

Wanneer

Zet de Avond4daagse alvast groot in je agenda zetten, want de datum is bekend: dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni. De locatie voor de start- en finish wordt nog bekend gemaakt!

Ook de vertrektijden worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Aanmelden scholen/organisaties

Scholen/organisaties kunnen zich hier aanmelden. Voor individuele lopers gaat dit iets anders, zie "Aanmelden invidivueel"

 

Aanmelden individueel

Individuele lopers kunnen via onze webshop een kaartje kopen. Na aankoop van een kaartje ontvang je een mail met aanvullende en praktische informatie.  

Het is vanaf 19 maart ook mogelijk om een wandelkaart te kopen bij Zwemcentrum De Welle en bij Sportcentrum Drachten. Na betaling ontvang je een bevestiging en alle benodigde informatie per mail. 

 

Veiligheid

Om de veiligheid en gezondheid van de wandelaars te kunnen waarborgen, worden getrainde en gecertificeerde EHBO'ers en verkeersregelaars ingezet om dit alles in goede banen te leiden. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Individuele lopers t/m 12 jaar moeten zorgen voor een begeleider (minimaal één per 10 wandelaars). 

 

Social media

We gaan ook gebruik maken van verschillende social media kanalen. Deze gaan binnenkort live, zodat we ook op die manier jullie op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. Tegelijkertijd nodigen wij ook jullie uit om via social media te laten weten wat je van de Avond4daagse vindt en of je ook mee doet.

 

Prijzen

Natuurlijk zijn er dit jaar ook weer prijzen te winnen. Hoe je deze kunt winnen, hoor je snel!

 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over de Avond4daagse, neem dan contact met ons via avond4daagse@sportbedrijf-drachten.nl

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Paasweekend in De Welle

  • 20-03-2018

Beste zwemliefhebber, Pasen komt er weer aan en hiermee ook de leuke activit...

Laatste nieuws: Doelgroep lessen in de voorjaarsvakantie 2018

  • 27-02-2018

Beste bezoeker, Tijdens de voorjaarsvakantie, van maandag 26 februari tot en...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER