Cursus Sociale Hygiëne

In samenwerking met HSN (Horeca Stichting Nederland) organiseert Sportbedrijf Drachten de “verplichte” Cursus Sociale Hygiëne. Omdat dit "incompany" georganiseerd wordt en in het kader van verenigingsondersteuning financieel gecompenseerd wordt door Sportbedrijf Drachten kunnen sportverenigingen hun kaderleden tegen een absolute bodemprijs aanmelden.

 

Sportverenigingen met eigen sportkantine
Deze verenigingen moeten ten minste twee leidinggevenden hebben van ten minste 21 jaar met het SVH Diploma Sociale Hygiëne. In 2016 was de laatste keer dat wij deze cursus georganiseerd hebben. Voldoet uw vereniging momenteel aan de regels? Is er een kans dat de vrijwilligers met diploma in de komende jaren stoppen bij de vereniging?

Verenigingen gevestigd in Smallingerland kunnen voor €142,50 per cursist deelnemen. Vele malen goedkoper dan het gangbare bedrag van zo'n €400,00!

 

Lokale horecabedrijven

Binnen bedrijven waar alcohol geschonken wordt dient er áltijd iemand met het diploma Sociale Hygiëne aanwezig te zijn tijdens openingsuren. Vanaf januari kunnen deze bedrijven zich ook aanmelden voor de cursus voor €285,- per cursist.

 

Informatie

De cursus wordt georganiseerd op maandagavond 11 februari en woensdagavond 13 februari, van 18:30-22:00 in Sportcentrum Drachten. 

 

Aanmelden?

Sportverenigingen uit Smallingerland krijgen in 2018 nog voorrang om de beschikbare plekken te vullen. Vanaf januari kunnen horecabedrijven zich aanmelden.

 

Aanmelden kan hier!

 

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt per mail (verenigingen@sportbedrijf-drachten.nl) of telefoon (0512-583666) contact opnemen met Jorick de Haan.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Bootcamp lessen op buitenterrein!

  • 12-03-2021

De Bootcamp lessen worden op de volgende momenten aangeboden:   Maanda...

Laatste nieuws: Hooper Architects ontwerpt nieuw zwemcentrum de Welle

  • 16-03-2021

Groene identiteit centraal in ontwerp zwembad Drachten Tijdens een informati...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER