Fit, Fun & Food Fair 2.0 groot succes!

Leren hoe je moet reanimeren en een kijkje nemen in een echte reddingsvlet (boot) bij Reddingsbrigade Drachten, je laten informeren over afvallen bij My Life Slim en Firma Positief, een balletje slaan bij tennisvereniging DLTC, een ippon scoren op de judomat van Shihan, op de foto gaan met Evi, de mascotte van de Missie0512 app, ervaren of volleybal, korfbal, boogschieten, atletiek, ismakogie, slow sports of bowlen iets voor je is, of je grenzen verleggen op de klimwand met Mountain Network.

 

Het is maar een greep uit de activiteiten die bezoekers konden doen tijdens de Fit, Fun & Food Fair 2.0 op 21 februari, georganiseerd door Sportbedrijf Drachten. Tal van organisaties die iets met bewegen of leefstijl doen, waren aanwezig in het Sportcentrum. Daarnaast liet TV kok Reitse Spanninga zien hoe je heel simpel gezonde hapjes kunt bereiden. Deze recepten zijn hier terug te vinden! Ook werd er op het ‘terras’ heerlijk genoten van de koffie die gratis werd aangeboden door Doppio Drachten, van lokale ondernemer Jan Olivier.

 

Het was een succesvolle middag, waar jong en oud samen met plezier hebben bewogen, met uiteindelijk ook bezoekers die een kijkje zullen nemen bij trainingen van sportaanbieders en daarna hopelijk lid worden. “En dat is waar we dit evenement uiteindelijk voor organiseren”, aldus Brenda Jager, buurtsportcoach bij Sportbedrijf Drachten.

 

 

 

 

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: gave activiteiten voor jongeren tijdens de summergames

  • 16-06-2021

Als vervolg op de succesvolle Wintergames organiseren we dit keer in samenwer...

Laatste nieuws: Sneeuwballengevecht in de zomer

  • 11-06-2021

Het klinkt gek, maar het is waar! Leerlingen in Drachten kunnen vanaf deze we...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER