Inwoners Smallingerland in beweging

Het zijn moeilijke tijden, voor ouderen en kwetsbaren, maar zeker ook voor jongeren. Er zijn veel beperkingen opgelegd door de overheid waardoor we onvoldoende aan bewegen toekomen.

 

Bewegen is in deze tijd belangrijker dan ooit voor onze fysieke en mentale gezondheid. Daarom organiseert Sportbedrijf Drachten allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen kinderen deelnemen aan de rollerdisco in verschillende wijken en dorpen in de gemeente, een online live gymles volgen en op Spionnenjacht.

 

Voor jongeren tot en met 17 jaar is een “Sport en chill” moment gecreëerd. Het programma wordt volledig vormgegeven op basis van de behoefte van de jongeren zelf, wat er in heeft geresulteerd dat de jongeren nu zelf deelnemers werven en invulling geven aan het aanbod.

 

Powerbreak
Volwassenen kunnen tussen de middag online inschakelen voor een ‘Powerbreak’ of met een coach mountainbiken. Even het zitten doorbreken en uit de vaak onnatuurlijke werkhouding komen. Naast het fysieke aspect is het ook goed voor de geest om een Powerbreak te nemen, zodat je na de tijd weer opgeladen en met nieuwe inzichten het werk kunt hervatten.

 

Voor meer info over de activiteiten zie www.sportbedrijf-drachten.nl/activiteiten

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Inwoners Smallingerland in beweging

  • 12-01-2021

Het zijn moeilijke tijden, voor ouderen en kwetsbaren, maar zeker ook voor jo...

Laatste nieuws: Live gymlessen

  • 05-01-2021

Live gymlessen via Facebook! Beweegt je kind voldoende nu de basisscholen ge...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER