Sportbedrijf Drachten lanceert app: Missie0512

De jaarlijkse Smallingerland Cup is net achter de rug. Alle sporters hebben hard gestreden voor de gouden medailles. Nog voordat de sporters hun medaille in ontvangst konden nemen bleken de medailles verdwenen. Heel Smallingerland staat op zijn kop! Waar zijn alle medailles nou gebleven?
Spionnen Evi, Kai en Omar gaan met hun beste speurders kwaliteiten en coole gadgets undercover om dit mysterie te ontrafelen. Ze vallen van de ene verbazing in de andere. Alle hulp is hard nodig! Help jij ze mee om de gouden medailles aan de juiste winnaars te geven?

Er is veel te doen op gebied van sport en bewegen in Smallingerland: Ruim 100 sportverenigingen, tientallen openbare sportveldjes, het zwemcentrum, sporthallen en meer dan 15 gymzalen. Daarnaast organiseren onze Coaches Sport & Bewegen wekelijks tientallen activiteiten en jaarlijks meer dan 20 grotere evenementen. Middels deze app koppelen wij de “offline” sportwereld aan de “online” wereld. Door het bezoeken van de activiteiten kun je missies behalen, medailles scoren en coole outfits voor je eigen spion winnen. Sporten wordt dus dubbel beloond!

Behalve het kraken van de code kun je ook missies te voltooien door de juiste GPS locatie te bezoeken. Middels de knop “Check afstand” kun je checken hoeveel meter je nog verwijderd van het geheime punt bent.

Samen met ontwikkelaar 8D Games uit Leeuwarden is het Sportbedrijf de uitdaging aangegaan een app te maken die kinderen blijft aanspreken. Bij de ontwikkeling van de app is zowel bij design als gameplay de doelgroep zelf betrokken om optimaal aan te sluiten.

De app is voor iedereen gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android) onder de naam Missie0512. De app werkt ook offline en omdat deelnemers codes krijgen die later ook in te vullen zijn, is het meenemen van de smartphone niet nodig; de code kun je ook later invullen!

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Stephan Oorburg, teamleider Sport & Bewegen van Sportbedrijf Drachten: s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl / 0683164340
www.missie0512.nl 

Download de app in de App Store (iOS)
Download de app in de Play Store (Android)

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Zwemles quiz

  • 22-01-2021

Aan alle zwemleskinderen,   Het is alweer een tijdje geleden dat julli...

Laatste nieuws: Inwoners Smallingerland in beweging

  • 12-01-2021

Het zijn moeilijke tijden, voor ouderen en kwetsbaren, maar zeker ook voor jo...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER