Toffe herfstvakantie activiteiten

De herfstvakantie staat in het teken van sportieve activiteiten voor alle doelgroepen, van zwemmen tot aan tikkertje!

 

Zwem4daagse

In de herfstvakantie (van 21 t/m 25 oktober) gaat de Zwem4daagse weer van start in Zwemcentrum De Welle! Gesteund door de KNZB is de Zwem4daagse het grootste landelijke zwemevenement van Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats van 11.30 – 13.00 uur & 18.00 - 19.00 uur. 

INSCHRIJVEN? KLIK HIER

 

Sportkids Medaillejacht

Op dinsdag 22 oktober 2019, in de herfstvakantie, organiseert Sportbedrijf Drachten ‘Sportkids Medaillejacht’. Help Evi om de verloren medailles te zoeken door alle sportieve spionnen te vinden.

Verspreid door het centrum van Drachten zijn allerlei missies uit te voeren bij een spion. Heb je de missie uitgevoerd, dan krijg je een code. Met deze code kun je medailles scoren in onze nieuwe app. Dit is een gratis app: Missie0512. Aanmelden/meer info? Klik hier

 

Smallingerlands Kampioenschap Tikkertje

Op woensdag 23 oktober wordt het Smallingerlands Kampioenschap Tikkertje georganiseerd in iSpace de Waring i.s.m. Sport Fryslan. Rennen, ontwijken, springen en klimmen! Jouw kans om te laten zien dat jij de beste bent in tikkertje. 1 tegen 1, 25 seconden op de klok en een uitdagende parkoers vol obstakels. Kan jij iedereen op tijd te pakken krijgen en lang genoeg uit handen van de tegenstander blijven? Schrijf je dan in voor het eerste Smallingerlands Kampioenschap tikkertje.

 

Open Fries Kampioenschap Panna Knock Out

Op vrijdag 25 oktober (in de herfstvakantie) wordt het Open Fries Kampioenschap Panna Knock-Out georganiseerd op het Raadhuisplein in Drachten. Onder toeziend oog van wereldkampioen Jeand Doest kunnen jullie je skills laten zien. Aanmelden/meer info? Klik hier!

 

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Bootcamp lessen op buitenterrein!

  • 12-03-2021

De Bootcamp lessen worden op de volgende momenten aangeboden:   Maanda...

Laatste nieuws: Hooper Architects ontwerpt nieuw zwemcentrum de Welle

  • 16-03-2021

Groene identiteit centraal in ontwerp zwembad Drachten Tijdens een informati...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER