Vakantiesport: activiteiten en clinics in voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Tijdens de week van 22 februari t/m 27 februari a.s. organiseert Sportbedrijf Drachten allerlei sportactiviteiten voor kinderen van alle leeftijden. Samen met verschillende verenigingen en sportaanbieders in Smallingerland is een gevarieerd aanbod tot stand gekomen. 

 

Zo kunnen de allerjongsten een online gymles volgen met papa of mama, zijn er voor de basisschoolkinderen o.a. tennis-, hockey- en dansclinics en kunnen de oudere kinderen deelnemen aan Archery Tag en meedoen met een kickboksclinic van wereldkampioen Robin Ciric. Een gevarieerd aanbod waarbij iedereen een activiteit vindt in zijn of haar straatje.


“Er is samen met de verenigingen hard gewerkt om een mooi Vakantiesport programma neer te zetten. We zijn heel blij met het resultaat en verwachten dat er voor iedereen wat leuks bij zit”, aldus Lotte Wiekamp, buurtsportcoach van Sportbedrijf Drachten. “Het is mooi om te zien dat alle verenigingen zo enthousiast zijn. Juist in deze tijd, waar ook de verenigingen het zwaar hebben, is het belangrijk om de handen ineen te slaan.”

 

Programma/aanmelden

Iedereen die aan één of meerdere activiteiten wil meedoen kan zich gratis inschrijven via www.sportbedrijf-drachten.nl/sport-en-bewegen/sportaanbod/vakantiesport/

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Bootcamp lessen op buitenterrein!

  • 12-03-2021

De Bootcamp lessen worden op de volgende momenten aangeboden:   Maanda...

Laatste nieuws: Hooper Architects ontwerpt nieuw zwemcentrum de Welle

  • 16-03-2021

Groene identiteit centraal in ontwerp zwembad Drachten Tijdens een informati...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER