VV Drachtster Boys en Sportbedrijf Drachten zetten 'Open Club Gedachte' om in daden

Iedereen moet kunnen sporten. Met deze gedachte in ons achterhoofd start woensdag 7 november a.s. een prachtig maatschappelijk project op Sportpark Drachtster Bos. In samenwerking met COA Drachten – Noorderend faciliteren VV Drachtster Boys en Sportbedrijf Drachten asielzoekers van volwassen leeftijd (mannen) met één sportmoment in de week. Na het sportieve moment worden er plezierige en leerzame activiteiten georganiseerd in de kantine, waar onder andere GGD Fryslân een rol gaat spelen.

 

OPEN CLUB GEDACHTE

VV Drachtster Boys en Sportbedrijf Drachten zetten samen meerdere maatschappelijke projecten op vanuit de Open Club gedachte. Met een prachtige accommodatie, bruisend vrijwilligersbestand en initiatiefrijke omgeving zijn noemenswaardige ingrediënten aanwezig om kwetsbare doelgroepen te helpen aan een sportmoment en recreatieve en leerzame activiteit.

 

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Om zoveel mogelijk kwetsbare doelgroepen sportief actief te maken en te houden, hopen wij dat leden en sponsoren net zo enthousiast van deze initiatieven worden als wij. Wij zijn namelijk op zoek naar:

 

Vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie of uitvoering van deze projecten.
Leden die oude voetbalschoenen of voetbalkleren willen doneren.
Sponsoren die meer betrokken willen worden bij de maatschappelijke projecten.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Wiebe van der Veen, secretaris van VV Drachtster Boys (secretaris@drachtsterboys.nl, 06-81170305) en/of Jorick de Haan van Sportbedrijf Drachten (verenigingen@sportbedrijf-drachten.nl, 06-83609533).

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Bootcamp lessen op buitenterrein!

  • 12-03-2021

De Bootcamp lessen worden op de volgende momenten aangeboden:   Maanda...

Laatste nieuws: Hooper Architects ontwerpt nieuw zwemcentrum de Welle

  • 16-03-2021

Groene identiteit centraal in ontwerp zwembad Drachten Tijdens een informati...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER