Klimweek

Beste deelnemers aan de klimweek,

 

Wat leuk dat jullie meedoen!  Dit jaar is de klimweek van maandag 15 januari t/m dinsdag 23 januari 2018.

 

Hierbij ontvangt u de planning voor de klimweek 2018. Alle kennismakingslessen zijn op de voorkeursdagen van de scholen ingepland.  

 

Kijk goed naar de datum en tijd, er zijn 2 maandagen en dinsdagen ingepland! Wees op tijd, de volgende groep start meteen bij eindtijd vorige groep. De cijfers tussen haakjes zijn de door u ingevulde leerlingenaantallen. Op die manier weet u welke klas bij welk uur hoort, indien u meerdere klassen heeft opgegeven. Wij zijn hier vanuit gegaan bij het inplannen van het aantal instructeurs.

 

De lessen duren 60 minuten, uitgezonderd die van het speciaal onderwijs. Iedere klas dient op tijd aanwezig te zijn in zaaldeel A van het Sportcentrum, Leerweg 3 te Drachten. De meiden kunnen in kleedkamer 1 omkleden, de jongens in kleedkamer 2.

 

De kledingvoorschriften zijn zaalschoenen en sportkleding, met blote voeten is het klimmen op de wand pijnlijk en onhygiënisch. Buitenschoeisel is niet toegestaan. 

 

De kleding en tassen kunnen tijdens het klimmen in de zaal neergelegd worden tegen de wand onder de tribunes. Het Sportbedrijf is niet aansprakelijk voor eventuele vermissing of beschadiging van eigendommen.

 

Wij wensen u veel plezier bij het klimmen. Houdt voor alle toernooien, de Kano- en Beweegweek, onze website, https://www.sportbedrijf-drachten.nl/nl/zwangerschapszwemmen2sport-en-bewegen/onderwijs/schoolsportagenda/ of de poster bij u op school in de gaten!

 

Met vriendelijke groet, 

namens Sportbedrijf Drachten,

 

Robert Snoek

Coach Sport & Bewegen

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Doelgroeplessen in de meivakantie 2019

  • 24-04-2019

Geachte gast, Tijdens de meivakantie, van maandag 29 april tot en met zondag...

Laatste nieuws: Clinics Zeemeerminzwemmen

  • 12-04-2019

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin/-man? Dat kan nu! In de m...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER