Missie 0512

Spionnenschool!

In de meivakantie gaan de spionnen van Missie0512 naar de spionnenschool! Ze gaan hun spionnenskills trainen, zodat ze nog beter worden in het speuren naar medailles. Hier kan jij aan meedoen, gewoon thuis. Maar spion zijn is niet makkelijk: het zijn zware opdrachten! 

Vanaf maandag 27 april komen 14 dagen lang speciale opdrachten online in de app Missie0512. Door deze uit te voeren en in te sturen kom je in het algemeen klassement en doe je mee voor de prijzen. 

Elke dag staat er een nieuwe missie online met de uitleg voor de in te sturen opdracht. Je filmpje kan je sturen naar 06 12 41 71 51. Hoe meer missies je voltooid en instuurt, hoe groter je kans om prijzen te winnen. Elke dag heeft namelijk ook een dagwinnaar! 

 

Download de app in de App Store (iOS)
Download de app in de Play Store (Android)

 

Missie zaterdag 2 mei:

Missie maandag 4 mei:

Prijzen
1. XXL iSpace-feestje!
Denk aan iSpace en wat je er allemaal kan doen. En dan XXL! Neem al je vrienden mee en ga de uitdagingen aan in de gymzaal van de toekomst!
2. Clinic of arrangement naar keuze
3. Clinic of arrangement naar keuze

 

Regels 

In het klassement die we aanhouden, hebben we drie kernwaarden: originaliteit, toewijding en resultaat. Op basis daarvan benoemen we winnaars. 

Iedereen die iets instuurt, krijgt per dag 10 punten voor het klassement. Per dag kiezen we ook een top 10, zij krijgen extra punten op de volgende manier: 

Plaats 

10 

Punten 

10 

 

  • De actieperiode loopt van 27 april t/m 10 mei 2020. 

  • Elke dag is er een dagwinnaar. Deze persoon wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. 

  • Je kan maar één keer dagwinnaar worden in deze actieperiode. 

  • Na 14 dagen worden de winnaars bekend gemaakt via onze sociale media. Ook persoonlijk worden zij op de hoogte gebracht. 

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

  • Ontvangen filmpjes of foto's worden na ontvangst weer verwijderd en worden niet zonder toestemming voor andere doeleinden ingezet.

 

 

Missie 0512

Samen met ontwikkelaar 8D Games uit Leeuwarden is het Sportbedrijf de uitdaging aangegaan een app te maken die kinderen blijft aanspreken. Bij de ontwikkeling van de app is zowel bij design als gameplay de doelgroep zelf betrokken om optimaal aan te sluiten.

De app is voor iedereen gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android) onder de naam Missie0512. De app werkt ook offline en omdat deelnemers codes krijgen die later ook in te vullen zijn, is het meenemen van de smartphone niet nodig; de code kun je ook later invullen!

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Stephan Oorburg, teamleider Sport & Bewegen van Sportbedrijf Drachten: s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl / 0683164340
www.missie0512.nl 

Download de app in de App Store (iOS)
Download de app in de Play Store (Android)

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Zwem4daagse weer van start in de herfstvakantie!

  • 23-09-2020

In de herfstvakantie (van 12 t/m 16 oktober) gaat de Zwem4daagse weer van sta...

Laatste nieuws: Sportlaan nieuwe locatie Zwemcentrum de Welle

  • 23-09-2020

YES, de kogel is door de kerk! De Sportlaan wordt de nieuwe locatie voor Zwem...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER