ondersteuning op maat - betrokkenheid

 

VV TFS

Er gaat een nieuw Multifunctioneel centrum (MFC) komen in Drachtstercompagnie. Tijdens een gesprek met de voorzitter is besloten om op termijn een behoeftepeiling onder de leden te organiseren. Ook is de vereniging geholpen met het opmaken van een voorbeeld van een contract voor trainers.

 

VV Drachtster Boys

Er zijn meerdere verenigingen die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen uitdragen. Samen, oa. met het COA, hebben wij dit ideaal omgezet in daden en zijn een project opgestart vanuit de Open Club Gedachte. Inmiddels loopt het project zelfstandig door en brengen wij structureel volwassen mannen uit het AZC in beweging. 

 

STC De Kluners

Tijdens de ALV van de vereniging hebben we samen met de leden een quiz en een workshop georganiseerd om te kijken wat volgens de leden de toekomst van de vereniging moet zijn. Hier zijn prachtige ideeën uit voortgekomen en tientallen nieuwe vrijwilligers hebben zich gemeld. Voorafgaande aan de avond was een online behoeftepeiling gedeeld met alle leden.

 

KC de Pein

KC de Pein organiseert al jaren de Leijenloop. Deze hardloopwedstrijd voor jong en oud kent verschillende afstanden. KC de Pein heeft nu het Sportbedrijf benaderd met de vraag of wij mee kunnen denken in het verder professionaliseren van het evenement. Dat hebben we bij de laatste editie al in gang gezet en gaan we volgend jaar verder uitbreiden.

 

KV Drachten

Tijdens een gesprek met KV Drachten hebben we de vereniging op het juiste spoor gezet voor een nieuwe invulling voor de ALV. Het is leuk om te zien wat voor ideeën ontstaan als je er samen over praat en nadenkt. Ook hebben we uit dit gesprek goede input ontvangen voor een volgende themabijeenkomst. To be continued!

 

La Forsa Kickboxing

Dit is een nieuwe vereniging in Drachten. Samira El Idrissi geeft hier kickbokslessen en richt zich tegelijkertijd op de weerbaarheid van (jonge) vrouwen. Samira is zelf Wereldkampioen Taekwondo geweest en neemt veel kennis en ervaring mee. Samen met het Sportbedrijf zorgt ze nu voor meer bekendheid door clinics te geven op het basisonderwijs. Dit heeft al een aantal nieuwe leden opgeleverd.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Fotopuzzeltocht Drachten

  • 27-02-2021

In deze tijd van weinig samen bewegen, heeft Sportbedrijf Drachten een uitdag...

Laatste nieuws: Vakantiesport: activiteiten en clinics in voorjaarsvakantie!

  • 17-02-2021

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Tijdens de week van 22 februari...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER