ondersteuning op maat - gastvrijheid

HBV Drachtsterpijl  

Samen met deze vereniging hebben wij een cursus handboogschieten georganiseerd voor verschillende werknemers van Caparis. Zij kunnen hierdoor op een laagdrempelige manier kennismaken met handboogschieten. De cursus start in maart 2020. 

 

VV ONB

Op de vraag of een voetbalactiviteit voor vluchtelingen georganiseerd mocht worden op de accommodatie van vv ONB was voorzitter Henk Stijger duidelijk: “iedereen is hier welkom!”
De kantine ging open, de kleedkamergebouwen werden van het slot gehaald en het materiaal lag al klaar om naar het veld meegenomen te worden. Mede dankzij de vereniging hebben meer dan 40 vluchtelingen een prachtige voetbalweek beleefd.

 

VV Drachtster Boys

“Iedereen moet kunnen voetballen!” Sportbedrijf Drachten en VV Drachtster Boys hebben de handen ineen

geslagen om een doelgroep te laten voetballen die veelal tussen wal en schip is geraakt. Wij hebben het dan over kinderen met aan autisme en/of ADHD verwante gedragskenmerken (zonder lichamelijke handicap), die tussen het reguliere en het G-voetbal vallen. Inmiddels is een trainer/trainster gevonden die het structureel kan aanbieden.

 

VV Drachten

Samen met het Sportbedrijf gaat VV Drachten een nieuw Open Club project starten. 'De Derde Helft' is een project van het Nationaal Ouderenfonds wat de focust legt op het gebruiken van de accommodatie als ontmoetingsplaats voor 55-plussers en/of ouderen en als locatie om activiteiten te organiseren. Deze activiteiten hoeven niets met sport te maken te hebben en worden georganiseerd door ouderen, voor ouderen.

 

AV Impala

Samen met de vereniging hebben wij een serie van proeflessen opgezet speciaal voor kinderen met een beperking. Ze kunnen hierdoor kennismaken met atletiek.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Fotopuzzeltocht Drachten

  • 27-02-2021

In deze tijd van weinig samen bewegen, heeft Sportbedrijf Drachten een uitdag...

Laatste nieuws: Vakantiesport: activiteiten en clinics in voorjaarsvakantie!

  • 17-02-2021

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Tijdens de week van 22 februari...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER