ondersteuning op maat - vrijwilligers

TV Douwekamp Opeinde

Op 7 januari hebben wij samen een Clubavond georganiseerd met als onderwerp “de toekomst van de vereniging”. Na een quiz, een behoeftepeiling en een interactieve workshop zijn (nieuwe) vrijwilligers opgestaan en activiteiten en projecten genoemd die wij in 2019 samen gaan organiseren. 

 

Sportstichting Dol Fijn

De stichting heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om samen te inventariseren welke vrijwilligersfuncties ingevuld moeten worden. De vrijwilligersfuncties zijn in kleine behapbare stukjes gehakt en taakomschrijvingen zijn gemaakt. De vacatures zijn uitgezet bij Centrum Talent en op de website geplaatst. Sportbedrijf Drachten heeft een massaal gelezen Facebookbericht aan deze samenwerking gewijd.

 

RPV Drachten

De reumapatiënten vereniging had een groot probleem: beide badmeesters waren langdurig ziek. Samen zijn we een zoektocht gestart naar nieuwe badmeesters. Deze zijn gevonden en we hebben zelfs een aantal reserve badmeesters op de lijst kunnen zetten. 

 

Wijkvereniging De Wettertoer

De Wijkvereniging wilde graag Zumba toevoegen aan haar sportaanbod. Samen met ons netwerk hebben wij nauwkeurig gezocht en een Zumba instructrice in contact gebracht met de vereniging. De Zumba lessen lopen nog steeds onder dezelfde instructrice.

 

Toneo gymnastiek

Gymnastiekvereniging Toneo was dringend op zoek naar een nieuwe docent voor de groepen Streetdance. Deze docent hebben we gevonden binnen dansgroep The Unity Dance Crew die we tegelijkertijd ondersteunden met het bedenken van sponsoracties.

 

Biljartclub DC Drachten

De Biljartclub kampte met een vrijwilligerstekort. De enige persoon die de puntentelling kon bijhouden (op de computer) moest stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden. Samen zijn we er achter gekomen dat wekelijkse verplichtingen best tijdrovend zijn en hebben we meerdere personen de puntentelling geleerd bij te houden zodat het voor iedereen minder tijd kost.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Omrop Fryslân op bezoek

  • 12-05-2020

Omrop Fryslân kwam op bezoek om een item te maken over de heropening va...

Laatste nieuws: Update coronavirus - heropening Zwemcentrum De Welle

  • 07-05-2020

UPDATE (9 mei 2020) - HEROPENING  Wij zijn verheugd te kunnen...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER