Spionnenjacht

Ga op spionnenjacht met Evi in jouw eigen buurt.  

 

In meerdere wijken en dorpen van Smallingerland zijn rode, blauwe en groene posters verspreid met Evi van Missie Master. Deze zijn te vinden achter de ramen van verschillende huizen (verspreid door de wijk). Op elke poster staat Evi met een code. Verzamel zoveel mogelijk codes en win hele mooie prijzen! 

 

Hoe werkt het precies? 
De Spionnenjacht heeft 3 missies: missie ROOD, missie BLAUW en missie GROEN. Van elke kleur zijn 10 posters met daarop allemaal unieke codes. Verzamel zoveel mogelijk van deze 30 codes. Vul ze in de Missie Master app in bij de missie van de juiste kleur en vul ze in op het codeformulier die je hier kunt downloaden.  

 

De Spionnenjacht begint 27 december en je kunt tot 19 januari op jacht om de codes te zoeken. Daarna stuur je (uiterlijk 19 januari) een foto van jouw codeformulier met daarop alle codes die je verzameld hebt naar 06-12417151. Heb jij de meeste codes van iedereen? Dan maak je kans op een bowling arrangement t.w.v. 85 euro! Bovendien maak je kans op een waardebon van Intersport als je 1 kleurenmissie voltooit en de in Missie Master app verkregen code appt naar 06-12417151 (o.v.v. je naam). 

 

Evi is benieuwd wie meedoet met de Spionnenjacht en vindt het leuk om te zien als haar bewegingen die ze op de posters doet, nagedaan worden. Laat je vader, moeder of vriend of vriendin dus een foto van jou maken in dezelfde houding als Evi op één van de posters en post die foto op Facebook en/of Instagram en tag @SportbedrijfDrachten, #spionnenjacht en #missiemaster.

 

De wijken en dorpen waar de posters te vinden zijn: 
Rottevalle 
Houtigehage 
Boornbergum 
Opeinde 
Oudega 
Drachtstercompagnie 
De Wiken 
De Venen 
De Bouwen 
De Trisken 
De Drait 
Noord-Oost en Fennepark
De Swetten 
De Singels
 

* Wanneer meerdere deelnemers alle codes hebben gevonden, worden de prijzen onder die personen verloot. 
* Deelname gebeurt op eigen gelegenheid en Sportbedrijf Drachten is niet verantwoordelijk voor de deelnemers. (Ga als ouders/verzorgers dus zelf mee met (kleine) kinderen).  
* De prijswinnaars worden 22 januari bekend gemaakt via de Facebook- en Instagrampagina van Sportbedrijf Drachten. Foto's van codeformulieren en appjes met kleurencodes die we na 19 januari ontvangen, worden niet meer meegenomen in de prijsuitreiking.
* In elke wijk/dorp hangen dezelfde posters. Je hoeft dus niet je wijk/dorp uit om alle codes te verkrijgen.

 

Download het codeformulier hier.

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Inwoners Smallingerland in beweging

  • 12-01-2021

Het zijn moeilijke tijden, voor ouderen en kwetsbaren, maar zeker ook voor jo...

Laatste nieuws: Live gymlessen

  • 05-01-2021

Live gymlessen via Facebook! Beweegt je kind voldoende nu de basisscholen ge...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER