Avond4daagse

Vanaf dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni gaan er weer duizenden wandelaars de straat op om deel te nemen aan de Avondvierdaagse! Ook dit jaar is er weer een Avondvierdaagse in Drachten. Dit betekent dat kinderen en volwassenen vier dagen lang een afstand van 5 of 10 kilometer kunnen wanden langs mooie routes door (en buiten) Drachten. 

 

De organisatie van de Avondvierdaagse is dit jaar in handen van Sportbedrijf Drachten. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een programma waarbij vooral veiligheid en gezelligheid zijn gegarandeerd. Op deze website gaan wij jou op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en wordt belangrijke informatie vermeld. Houd de site dus goed in de gaten, zodat je niks mist. 

 

Wanneer

Zet de Avondvierdaagse alvast groot in je agenda zetten, want de datum is bekend: dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni. De start- en finish is elke dag bij het Sportcentrum Drachten aan de Leerweg 3. Hier vandaan zullen alle lopers vertrekken. Het is dan ook niet toegestaan om vanaf een andere locatie te starten. Dit ook in verband met de veiligheid voor de wandelaars.

De vertrektijden worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Aanmelden

Scholen krijgen zeer binnenkort een mail met meer informatie over hoe zij zich kunnen aanmelden. Voor individuele lopers gaat dit iets anders, houd ook daarvoor onze site in de gaten. 

 

Veiligheid

Om de veiligheid en gezondheid van de wandelaars te kunnen waarborgen, worden getrainde en gecertificeerde EHBO'ers en verkeersregelaars ingezet om dit alles in goede banen te leiden. Veiligheid staat hoog in het vaandel.  

 

Social media

We gaan ook gebruik maken van verschillende social media kanalen. Deze gaan binnenkort live, zodat we ook op die manier jullie op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. Tegelijkertijd nodigen wij ook jullie uit om via social media te laten weten wat je van de Avondvierdaagse vindt en of je ook mee doet.

 

Prijzen

Natuurlijk zijn er dit jaar ook weer prijzen te winnen. Hoe je deze kunt winnen, hoor je snel!

 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen over de Avondvierdaagse, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

  • Let op: Klik 1 maal op de knop versturen om alle gegevens te checken, klik daarna nogmaals op de knop om de aanvraag te versturen. Als u op de bedankpagina komt is uw aanvraag verstuurd.
  • * velden zijn verplicht.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Discozwemmen; swingend de voorjaarsvakantie in!

  • 20-02-2018

Licht uit, spot aan! Lekker swingen in het water, luisteren naar de vets...

Laatste nieuws: Telefonisch niet bereikbaar

  • 15-02-2018

Geachte bezoeker,   wegens een storing zijn we telefonisch niet bereik...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER