Kinderfeestjes Sport & Bewegen

Sportbedrijf Drachten biedt een leuk en uniek aanbod aan kinderfeestjes! Vier je verjaardag in iSpace, de meest moderne gymzaal ter wereld, of op onze klimwand! Jarig (geweest) of niet; het maakt niet uit! Een clinic van het Sportbedrijf kan altijd! Voor zowel de iSpace- als klimactiviteiten geldt een minimum van 6 deelnemers.


iSpace clinics 

Sporten zoals nergens anders kan! Ervaar de unieke sportieve ervaring in de iSpace Sports gymzaal: Projectie, bewegende (led)belijning, muziek, games en de allernieuwste sportmaterialen. Deze zaal heeft het allemaal! Van onze Coach krijg je een uur lang onvergetelijke sportclinics. Na het succes van de eerste iSpace Sports in Opeinde is dit jaar ook de eerste nieuwbouw gymzaal in Drachten geopend volgens het iSpace principe. Bekijk alvast de video (iSpace Sports Opeinde)!Klimfeestje Sportbedrijf Drachten

Liever naar grotere hoogte op onze 7 meter hoge klimwand? Kies dan voor een introductieles klimmen en leer de basis van het sportklimmen: Technieken, zekeren en een te gekke ervaring! (Vanaf 8 jaar)


Kosten

iSpace sports:

Een uur lang sporten in iSpace onder professionele begeleiding van 1 van onze coaches Sport & Bewegen + drinken en een lekkere koek.

Kosten:

€140,- per groep van 6 - 15 personen.

€180,- per groep van 16 - 30 personen.

 

Klimmen: 

Anderhalf uur lang klimmen onder professionele begeleiding van 1 van onze coaches Sport & Bewegen +  drinken en een lekkere koek.

Kosten:

€127,50 per groep van 6-9 personen.

€215,00 per groep van 10-18 personen.

€295,- per groep van 19-24 personen.


Reserveren

Een te gek kinderfeestje reserveren? Dat kan hier! Ook voor vragen kunt u ons uiteraard mailen. De veelgestelde vragen treft u hieronder. Voor een spetterend kinderfeestje in Zwemcentrum de Welle klikt u hier


Veel gestelde vragen 

  • Hoe kan ik betalen? U kunt voorafgaand aan het feestje betalen (contant of met pin) bij de infobalie van Zwemcentrum de Welle (Reidingweg 6, Drachten).

  • Welke kleding moet ik aan? Voor het kinderfeestje moet je sportkleding en gymschoenen aandoen, je kan je omkleden bij de gymzaal waar het feestje wordt gehouden. Op de klimwand zijn gymschoenen verplicht.

  • Hoe lang duurt een feestje? Het sporten duurt een volledig uur. Wanneer Arrangement 2 gereserveerd wordt kan in overleg met de Coach een pauze worden ingelast.  

  • Adres klimfeestje? Sportcentrum Drachten, Leerweg 3 Drachten.

  • Adres iSpace Sports Opeinde? Middelbuorren 1-a, 9218 PP, Opeinde. 

  • Adres iSpace Sports Drachten? De Excelsior 133, 9207 DD, Drachten

  • Mogen we zelf eten en drinken meenemen? In onze accommodaties is het niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen. Als u kiest voor arrangement 1 of 2, dan zorgt de Coach Sport & Bewegen voor eten en drinken tijdens de pauze.

Laatste nieuws: Fietspuzzeltocht

  • 07-05-2021

Na een succesvolle wandelpuzzeltocht heeft Sportbedrijf Drachten een uitdagen...

Laatste nieuws: Avond4daagse Smallingerland gaat dóór met tweede editie van de Home Edition

  • 30-04-2021

Na het succes van vorig jaar presenteert Sportbedrijf Drachten ook in 2021: d...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER