Powerbreak!

Veel aan huis gekluisterd vanwege Corona? Kom tussen het werken of leren door van 12.00-12.45 uur even in beweging en doe gratis mee met ons nieuwe “Powerbreak” aanbod. 

 

Het is gezond om even in beweging te komen als je de hele dag thuis zit te werken of leren. Even het zitten doorbreken en uit de vaak onnatuurlijke werkhouding komen. Naast het fysieke aspect is het ook goed voor de geest om even een Powerbreak te nemen, zodat je na de tijd weer opgeladen en met nieuwe inzichten het werk kunt hervatten. 

 

Alle activiteiten zijn van 12.00 tot 12.45 uur. 

We houden rekening met de geldende maatregelen omtrent het Coronavirus. Aanmelden is daarom wel even nodig en kan per activiteit. Heb je dus zin om bijvoorbeeld de volgende dag lekker mee te doen? Dan kun je je gewoon aanmelden voor die ene keer. We hebben wel een beperkt aantal plekken per activiteit, dus vol=vol. 

Dinsdag:

> Bootcamp / GymFit Home Edition

Doordat Bootcamp en GymFit vanwege de maatregelen gecanceld zijn, bieden we de komende dinsdagen een Home Edition aan. Iedere dinsdag tussen 12:00-12:30 een beweegmoment via Zoom! Tijdens dit beweeg oment zal er een combi gedaan worden tussen Bootcamp en GymFit.

Meld je aan via de mail en ontvang vervolgens de Zoom-link: b.swart@sportbedrijf-drachten.nl

 

 

Woensdag:

Badminton

Trek je sportschoenen aan en doe mee met badminton. Wij zorgen voor rackets en shuttles, dus je hoeft alleen even naar de gymzaal aan de Gauke Boelensstraat 10 in Drachten te komen.

Meld je hier aan voor badminton. 

 

Donderdag:

Mountainbiken
Stap met ons op de fiets om een rondje door de natuur te maken. We vertrekken 12.00 uur vanaf hotel/restaurant het Witte Huis (Van Harinxmaweg 20, Drachten) en zijn een klein uurtje onderweg. 
*Geef bij de aanmelding ook jouw lengte op, dan kunnen we de juiste fiets voor je meenemen. Heb je zelf een mountainbike die je meeneemt? Dan kun je dit ook aangeven. 

Meld je hier aan voor mountainbiken. 

 

Let op:

Zorg er bij het aanmelden voor dat je jouw e-mailadres goed invult, want als een activiteit door omstandigheden niet door kan gaan zul je daarover een e-mail ontvangen.

Wil je meer informatie over de activiteiten? Neem dan contact op met Brenda Jager via b.jager@sportbedrijf-drachten.nl of 06-83609500.

 


Aansprakelijkheid:

Deelname is op eigen risico. Sportbedrijf Drachten is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel opgedaan tijdens de sportactiviteiten of voor het verlies of de beschadiging van persoonlijke eigendommen. Sportbedrijf Drachten stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan personen en schade of verlies van goederen van deelnemers.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Zwembad volledig gesloten vanaf 5 november.

  • 14-10-2020

Corona update – 4 november   Naar aanleiding van de persconferen...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER