Powerbreak!

Veel aan huis gekluisterd vanwege Corona? Kom tussen het werken of leren door van 12.00-12.30 uur even in beweging en doe gratis mee met ons nieuwe “Powerbreak” aanbod. 

 

Het is gezond om even in beweging te komen als je de hele dag thuis zit te werken of leren. Even het zitten doorbreken en uit de vaak onnatuurlijke werkhouding komen. Naast het fysieke aspect is het ook goed voor de geest om even een Powerbreak te nemen, zodat je na de tijd weer opgeladen en met nieuwe inzichten het werk kunt hervatten. 

 

Home Edition

Vanwege de maatregelen is ons aanbod wat aangepast. Op het moment bieden we daarom meerdere Home Editions aan. Tijdens de Powerbreak Home Edition dagen we je uit om thuis in beweging te komen. Meedoen kan gewoon vanuit huis en in gewone kleren. Heb je dus zin om bijvoorbeeld de volgende dag lekker mee te doen? Dan kun je je gemakkelijk aanmelden voor die ene keer.

 

> We hebben wel een beperkt aantal plekken per activiteit, dus vol=vol. 

> We starten met dit aanbod vanaf 4 januari 2021.

 

Maandag: Wandel workout

Iedere maandag bieden we een online beweegmoment aan waarbij je vanuit jouw huis of werkplek mee kan doen! Tijdens een Zoom-meeting kom je in een korte tijd aan een leuke portie bewegen toe. Op maandag staat er een wandel workout op het programma. Waarbij je, in huis en op muziek, lekker aan de wandel gaat. Meld je hier aan en ontvang een Zoom-link voor de Powerbreak Home sessie - Wandel workout!

 

Woensdag: Boks workout

Op woensdag staat er een boks workout in de planning. Met boksen denk je dat je alleen je armen en benen traint, maar tijdens een boks workout werk je eigenlijk aan alle spieren in je lichaam. Lijkt dit je wat? Geef je dan op via deze link en ontvang een Zoom-link.

 

 

Donderdag: Mountainbike

Donderdag is onze mountainbike dag! Stap op onze mountainbikes en fiets tussen het werk door even een prachtig rondje door de natuur. Er wordt gefietst vanaf hotel/restaurant het Witte Huis (Van Harinxmaweg 20, Drachten). In verband met de corona maatregelen wordt er in groepjes van 2 gefietst, dus geef je snel op. Opgave kan voor twee verschillende tijden:

> 10:45-11:45 uur
> 12:00-13:00 uur

*Geef bij de aanmelding ook jouw lengte op, dan kunnen we de juiste fiets voor je meenemen.

Meld je hier aan voor mountainbiken.

 

Vrijdag: Dans workout

Dansend het weekend in!

Iedere vrijdag bieden wij een dans workout aan via Zoom. Samen ertegenaan op de laatste werkdag van de week? Doe dan op vrijdag mee met jouw collega’s en geef je op via deze link.

 

 

Let op:

Zorg er bij het aanmelden voor dat je jouw e-mailadres goed invult, want als een activiteit door omstandigheden niet door kan gaan zul je daarover een e-mail ontvangen.

Wil je meer informatie over de activiteiten? Neem dan contact op met Brenda Jager via b.jager@sportbedrijf-drachten.nl of 06-83609500.

 


Aansprakelijkheid:

Deelname is op eigen risico. Sportbedrijf Drachten is niet aansprakelijk voor lichamelijk letsel opgedaan tijdens de sportactiviteiten of voor het verlies of de beschadiging van persoonlijke eigendommen. Sportbedrijf Drachten stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan personen en schade of verlies van goederen van deelnemers.

Laatste nieuws: Inwoners Smallingerland in beweging

  • 12-01-2021

Het zijn moeilijke tijden, voor ouderen en kwetsbaren, maar zeker ook voor jo...

Laatste nieuws: Live gymlessen

  • 05-01-2021

Live gymlessen via Facebook! Beweegt je kind voldoende nu de basisscholen ge...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER