Volwassenen zwemles

Iedereen in Smallingerland moet kunnen leren zwemmen!
Sportbedrijf Drachten is van mening dat iedereen een kans verdient om te leren zwemmen en veilig te kunnen recreëren in waterrijk Fryslân. Voor kinderen in de gemeente Smallingerland is middels schoolzwemmen de mogelijkheid het diploma te halen, voor kinderen die bijzondere aandacht nodig hebben is er de speciale zwemles van onze expert Wilco Boomsma. Voor volwassenen die om wat voor reden dan ook nooit de mogelijkheid gehad hebben hun A-diploma te halen is er de speciale volwassenen zwemles. Op deze manier willen wij zwemmen voor alle inwoners van Smallingerland bereikbaar maken!

Speciale lessen voor A-diploma
Volwassenen die nog geen zwemdiploma hebben kunnen bij ons in lessen van 30 minuten in groepen van maximaal 12 deelnemers hun A-diploma halen. Om hier aan deel te nemen heeft u een tien-badenkaart nodig van €43,00. Een enkele zwemleskost dus slechts €4,30! Dit is ons speciale sportstimulatieproject vanuit onze coaches Sport & Bewegen.

Particuliere lessen (ook B en C)
Heeft u liever langere lessen (45 minuten) en een kleinere groep, zodat u sneller het A-diploma kunt halen, of zelfs voor uw B- of C-diploma kan gaan? Dan kunt u deelnemen aan de particuliere zwemlessen voor volwassenen vanuit Zwemcentrum De Welle. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Particuliere lessen met een klein budget
Voor gezinnen met minderjarigen en een klein budget is er de mogelijkheid het zwemdiploma te halen via het Jeugdfonds Sport of het Kindpakket. Voor meer informatie hierover kunt u deze pagina bekijken.

Meer informatie en aanmelden
De speciale lessen voor het A-diploma vinden plaats in het doelgroepenbad in Zwemcentrum De Welle en is voor alle volwassenen die woonachtig zijn in de gemeente Smallingerland en nog geen A-diploma hebben. Momenteel is plek voor maximaal 3 groepen van 12 deelnemers. 
Om voor iedereen een passende leeromgeving te creëren hebben wij 3 lesgroepen gemaakt:
Vrijdag 10:45 – 11:15 uur (vrouwen) 
Vrijdag 11:15 – 11:45 uur (gemengd)
Vrijdag 11:45 – 12:15 uur (mannen)

Als alle groepen vol zitten kunt u op de wachtlijst geplaatst worden. Wij nemen dan contact met u op zodra er weer plek is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Stephan Oorburg via s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 
 

  • *
  • * velden zijn verplicht.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Nieuwe Aqua Doelgroepen in 2020!

  • 10-12-2019

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Wij gaan knallend 2020 in met nieuwe doel...

Laatste nieuws: Henk de Jong trotse ambassadeur van Smallingerland European City of Sport 2020

  • 04-12-2019

Komend jaar draagt Smallingerland de titel European City of Sport. Henk de Jo...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER