Cursus voor trainers

Cursus basistrainer

Speciaal voor (beginnende en/of ongecertificeerde) trainers heeft Sportbedrijf Drachten een Basis Trainerscursus ontwikkeld om met meer plezier en kennis van zaken het trainersvak op te kunnen pakken of voort te zetten. Gedurende deze trainerscursus wordt o.a. gewerkt aan omgang met de doelgroep, bepalen van beginsituatie, trainingsopbouw, organisatie & veiligheid en positief coachen. De cursus is niet specifiek gericht op één sport, maar is voor trainers van alle sporten bruikbaar.

 

Wat

Cursus basistrainer, een cursus om trainers de vaardigheden bij te brengen om op een veilige manier, uitdagende en gevarieerde trainingen te kunnen aanbieden, afgestemd op ieders eigen niveau en interesses.

 

Wie

Voor (beginnende en/of ongediplomeerde) trainers van alle sporten. De cursus behandeld algemene vaardigheden die bij alle sporten van belang zijn, zoals onder andere trainingsopbouw, niveau bepalen en differentiëren. Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname met daarop de thema’s die behandeld zijn.

 

Kosten

€ 15,00 per persoon voor de gehele cursus. Dit is inclusief koffie en thee tijdens de bijeenkomsten.

 

Wanneer

De inhoud van de cursus wordt afgestemd op de cursisten. Dit heeft ook gevolgen voor de duur en het aantal bijeenkomsten. De cursus kan bijvoorbeeld uit 4 bijeenkomsten van 2 uur bestaan, maar ook 3 van drie uur of 2 van 4 uur. Dit is in overleg te bepalen en ook afhankelijk van de extra onderwerpen die de trainers aandragen.

 

Waar

De cursus vindt plaats bij Sportbedrijf Drachten. Locatie Zwemcentrum de Welle aan de Reidingweg 6 te Drachten (via hoofdingang zwembad). Hier kan in overleg met de verenigingen van afgeweken worden.

 

Tot slot

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemende trainers per cursus. 

Heeft uw vereniging 6 of meer deelnemers voor de cursus, dan kan de cursus ook bij u op de club gegeven worden tegen gereduceerd tarief. Hierover kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Meer informatie kunt u krijgen via Robert Snoek: r.snoek@sportbedrijf-drachten.nl.


Meld je aan voor de cursus middels onderstaande formulier:


  • Na het succesvol verzenden van uw aanmelden komt u automatisch op de bedankpagina.
  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Zwemles quiz

  • 22-01-2021

Aan alle zwemleskinderen,   Het is alweer een tijdje geleden dat julli...

Laatste nieuws: Inwoners Smallingerland in beweging

  • 12-01-2021

Het zijn moeilijke tijden, voor ouderen en kwetsbaren, maar zeker ook voor jo...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER