Gezondere sportkantine

Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine, mét lekker eten en drinken natuurlijk. Welke producten heeft uw kantine in het assortiment? Bieden jullie naast het patatje, zakje chips en cola ook lekkere gezonde dingen aan, zodat elke bezoeker zelf kan kiezen of hij of zij iets gezonds of ongezonds eet of drinkt? Is er daarnaast bij uw club wel eens nagedacht over het alcoholbeleid en het rookgedrag op de sportaccommodatie?

 

Sportbedrijf Drachten zet zich in voor gezondere sportkantines en adviseren ook graag over het alcohol- en rookbeleid. Onze buurtsportcoaches helpen uw vereniging/organisatie graag om hiermee aan de slag te gaan. Neem voor meer informatie contact op met Brenda Jager (06-83609500) en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om een groot verschil te maken.

 

Sportaanbieders die al bezig zijn of willen starten met thema's zoals een gezondere sportkantine, een rookvrije sportaccommodatie, NIX18 en/of mentale weerbaarheid, zien wij als een van de 'gezondere' sportaanbieders. Voor deze 'gezondere' sportaanbieders is sinds kort ook budget beschikbaar, wat ook is aangekondigd tijdens het verenigingscafé van 16 oktober 2019. Meer informatie over deze budgetten kunt u opvragen via 06-83609533. 

Laatste nieuws: Fotopuzzeltocht Drachten

  • 27-02-2021

In deze tijd van weinig samen bewegen, heeft Sportbedrijf Drachten een uitdag...

Laatste nieuws: Vakantiesport: activiteiten en clinics in voorjaarsvakantie!

  • 17-02-2021

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Tijdens de week van 22 februari...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER