Gezondere sportkantine

Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine, mét lekker eten en drinken natuurlijk. Welke producten heeft uw kantine in het assortiment? Bieden jullie naast het patatje, zakje chips en cola ook lekkere gezonde dingen aan, zodat elke bezoeker zelf kan kiezen of hij of zij iets gezonds of ongezonds eet of drinkt? Is er daarnaast bij uw club wel eens nagedacht over het alcoholbeleid en het rookgedrag op de sportaccommodatie?

 

Sportbedrijf Drachten zet zich in voor gezondere sportkantines en adviseren ook graag over het alcohol- en rookbeleid. Onze buurtsportcoaches helpen uw vereniging/organisatie graag om hiermee aan de slag te gaan. Neem voor meer informatie contact op met Brenda Jager (06-83609500) en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om een groot verschil te maken.

 

Sportaanbieders die al bezig zijn of willen starten met thema's zoals een gezondere sportkantine, een rookvrije sportaccommodatie, NIX18 en/of mentale weerbaarheid, zien wij als een van de 'gezondere' sportaanbieders. Voor deze 'gezondere' sportaanbieders is sinds kort ook budget beschikbaar, wat ook is aangekondigd tijdens het verenigingscafé van 16 oktober 2019. Meer informatie over deze budgetten kunt u opvragen bij Jorick de Haan (06-83609533).

Laatste nieuws: Zwem4daagse weer van start in de herfstvakantie!

  • 23-09-2020

In de herfstvakantie (van 12 t/m 16 oktober) gaat de Zwem4daagse weer van sta...

Laatste nieuws: Sportlaan nieuwe locatie Zwemcentrum de Welle

  • 23-09-2020

YES, de kogel is door de kerk! De Sportlaan wordt de nieuwe locatie voor Zwem...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER