Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen! Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’ campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven.

Dit jaar is de Nationale Sportweek van 9 t/m 17 september. Sportbedrijf Drachten verzameld alle aanbod van de sportverenigingen uit de gemeente Smallingerland en promoot dit op alle basisscholen. Deelnemers geven zich individueel op bij het Sportbedrijf. Wij geven de deelnemers vervolgens door aan de verenigingen. 

Uw sportvereniging aanmelden kan via onderstaand formulier (uiterlijk t/m zondag 6 augustus).

Vanaf 7 augustus maakt het Sportbedrijf een flyer met alle aanbod en een online aanmeldformulier voor de deelnemers. Zodra de scholen open zijn start de promotie! Wees bij onderstaande formulier zo zorgvuldig mogelijk, zodat wij alles in 1 keer kunnen maken. Dit scheelt erg veel tijd!

 

Sportvereniging aanmelden!

  • Klik 2 maal op de knop "versturen" om het formulier te versturen.
  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Discozwemmen; swingend de voorjaarsvakantie in!

  • 20-02-2018

Licht uit, spot aan! Lekker swingen in het water, luisteren naar de vets...

Laatste nieuws: Telefonisch niet bereikbaar

  • 15-02-2018

Geachte bezoeker,   wegens een storing zijn we telefonisch niet bereik...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER