Sportcentrum Drachten

Sportcentrum Drachten is een moderne en multifunctionele binnenaccommodatie. Sportcentrum Drachten is als sportaccommodatie uitermate geschikt voor (grote) sportevenementen, (pop)concerten en beurzen. Er vinden jaarlijks vele evenementen plaats zoals boksgala's, dansevenementen en sport- en speldagen. Sportcentrum Drachten heeft voldoende parkeergelegenheid.


Faciliteiten

De accommodatie bestaat uit een grote sporthal (met klimwand), twee gymzalen, kleedkamers en een modern restaurant (met buitenterras).


Sporthal

De sporthal is te verdelen is drie gelijke delen d.m.v. scheidingswanden. In elk afzonderlijk deel van de sporthal kunnen in de breedte doelen worden geplaatst. De afmeting is 584 m² (48 m x 33 m) / hoogte 9 m.


Gymzalen

Gymzaal 1:       

Voorzien van een 2-tal wandrekken en ringenstellen. Afmeting: 231 m² (21 m x 11 m) / hoogte 6 m.

Gymzaal 2:

Voorzien van ringenstellen. Afmeting: 231 m² (21 m x 11 m) / hoogte 6 m.


 

Horeca

Na het sporten gezellig nazitten en een lekker drankje of hapje nuttigen kan in onze moderne horeca. Ook zijn wij u graag van dienst bij het verzorgen van catering of lunches. Bij lekker weer kunt u gebruik maken van het buitenterras.

Ligging en parkeren.

Sportcentrum Drachten is centraal gelegen aan de zuidkant van Drachten. Vanaf de snelweg rijdt u gemakkelijk naar de accommodatie toe. Sportcentrum Drachten is gelegen aan Leerweg 3 in Drachten. Routebeschrijving: https://goo.gl/maps/FWYPa1662VR2

Reserveren

Er is altijd wel ergens een zaal vrij. Bekijk de beschikbaarheid direct in onze webshop. Reserveren kan momenteel nog niet via de webshop (wordt aan gewerkt!), maar wel via ons online formulier: sportbedrijf-drachten.nl/verhuur

Bij het indienen van een aanvraag neemt u een optie met een geldigheid van 14 dagen op de aangevraagde tijd(en). U ontvang van ons een overeenkomst. Zodra u deze ondertekend retourneert zijn de aangevraagde uren defintief. Bij geen reactie vervalt de optie automatisch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur

Download hier aanvullende informatie:
Tarieven 2018
Tarieven 2019
Huurvoorwaarden
RI&E Sportcentrum Drachten
Calamiteitenplan

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Nieuwe groep; Aqua Jogging

  • 22-01-2019

AQUA JOGGING | Nieuwe lesgroep! Vanaf volgende week woensdag 23 januari ...

Laatste nieuws: Actiemaand - Geen inschrijfgeld

  • 04-01-2019

Actiemaand (hele maand januari): Schrijf uw kind in voor zwemles en betaal g&...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER