Sporthal De Drait

De tweede sporthal van Drachten is Sporthal de Drait. Met 45x28 meter en een tribunecapaciteit van 200 iets kleiner dan het Sportcentrum, maar met Sportcafé de Drait waarschijnlijk wel de gezelligste sporthal in Smallingerland. Sporthal de Drait wordt overdag voornamelijk voor bewegingsonderwijs van basisscholen gebruikt. Daarna zijn er vele verenigingen die hun trainingen en wedstrijden in de hal afwerken. Wilt u de zaal, of een deel daarvan reserveren of informatie? Klik hier! Direct reserveren kan ook via onze webshop. Sporthal De Drait is gevestigd in Drachten (Dollard 125). Bekijk hier de routebeschrijving. 

Reserveren

Er is altijd wel ergens een zaal vrij. Bekijk de beschikbaarheid direct in onze webshop. Reserveren kan via de webshop of via ons online formulier: sportbedrijf-drachten.nl/verhuur

Bij het indienen van een aanvraag neemt u een optie met een geldigheid van 14 dagen op de aangevraagde tijd(en). U ontvang van ons een overeenkomst. Zodra u deze ondertekend retourneert zijn de aangevraagde uren defintief. Bij geen reactie vervalt de optie automatisch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur

Download hier aanvullende informatie:
Tarieven 2018
Tarieven 2019
Huurvoorwaarden
RI&E Sportcentrum Drachten
Calamiteitenplan

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Nieuwe groep; Aqua Jogging

  • 22-01-2019

AQUA JOGGING | Nieuwe lesgroep! Vanaf volgende week woensdag 23 januari ...

Laatste nieuws: Actiemaand - Geen inschrijfgeld

  • 04-01-2019

Actiemaand (hele maand januari): Schrijf uw kind in voor zwemles en betaal g&...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER