Sportkids

Sportkids is een terugkerend sportevenement waarin verschillende sportactiviteiten worden aangeboden. Deze sportevenementen worden georganiseerd voor alle kinderen van het basisonderwijs uit de gemeente Smallingerland (4 t/m 12 jaar). Kinderen maken hier kennis met nieuwe en uitdagende spellen, sporten en bewegingsactiviteiten. In elke schoolvakantie vindt er een Sportkids evenement plaats. Het is altijd meer dan te gek! Houd daarom altijd rond de vakantie deze website in de gaten. 
 

Sportkids Agenda

Herfstvakantie

22 oktober 2019

Sportkids Medaillejacht

Kerstvakantie

23 december 2019

Aqua Sportkids

Voorjaarsvakantie

18 februari 2020

Sportbedrijf Games

Meivakantie

30 april 2020

Urban Sports

Zomervakantie

4, 6, 11 en 13 augustus 2020

Kano varen

 

SPORTKIDS IN DE HERFSTVAKANTIE!

Op dinsdag 22 oktober 2019, in de herfstvakantie, organiseert Sportbedrijf Drachten ‘Sportkids Medaillejacht’. Help Evi om de verloren medailles te zoeken door alle sportieve spionnen te vinden.

 

Verspreid door het centrum van Drachten zijn allerlei missies uit te voeren bij een spion. Heb je de missie uitgevoerd, dan krijg je een code. Met deze code kun je medailles scoren in onze nieuwe app. Dit is een gratis app: Missie0512. Geef je nu op en ontvang bij opgave de eerste code en verdien 100 medailles. Bij de medaillejacht zijn ook echte Missie0512 medailles te verdienen (bronzen medaille bij 1/3 van de gevonden spionnen, zilver bij 2/3 en een gouden medaille als je alle spionnen hebt gevonden)! Sportkids Medaillejacht is een gratis activiteit, ouders van kinderen onder de 12 jaar zijn zelf verantwoordelijk voor de begeleiding. De kinderen hoeven niet met een mobiel op pad, maar krijgen bij de startplek (het Carillon) een formulier waarop alle codes genoteerd worden. De activiteit duurt van 13.30 tot 16.00 uur, op basis van instuif, dus je kunt je eigen starttijd bepalen. Geef je nu op: Klik hier

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Smallingerland krijgt titel European City of Sport 2020

  • 15-10-2019

De gemeente Smallingerland ontving het heugelijk bericht dat ACES positief be...

Laatste nieuws: Drijf-In Bios in de herfstvakantie

  • 10-10-2019

YES! Terug van weggeweest: de Drijf-In Bios in De Welle! Het recreatiebad ver...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER