School Turntoernooi

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert DGC een turndag voor leerlingen uit het basisonderwijs (groepen 3 t/m 6). Tijdens deze ochtend neem je deel aan allerlei verschillende turnvormen! Deelname is individueel, dus er is géén team nodig!

Benodigde begeleiding: 1 begeleider per 10 deelnemers.

Het turntoernooi vindt plaats in de zalen A, B en C van het Sportcentrum Drachten aan de Leerweg 3. In de sporthal is er de mogelijkheid voor omkleden. Kleedkamers 1 t/m 4 zijn voor de meiden, kleedkamer 5 & 6 voor de jongens. Belangrijk! Laat geen waardevolle spullen in de tas! De kleedkamers gaan niet op slot, dus je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen spullen.

De deuren zijn vanaf 09:30 uur geopend. Om 09:50 uur worden de deelnemers omgekleed verwacht op de tribune in de zaal. De deelnemers gaan klaar zitten op de tribune bij hun eigen groepsnummer. Er zijn in totaal 10 onderdelen waar ze op 4 onderdelen een cijfer krijgen. Elk onderdeel duurt 10 minuten inclusief wisseltijd. Na 6 ronden is er een korte pauze. Het toernooi is om ± 12:00 uur klaar.

Elk groepje wordt begeleid door een docent/vrijwilliger van de school. Hier zijn de scholen zelf verantwoordelijk voor. Op de volgende pagina vindt u de groepsindeling. In sommige gevallen zijn er te veel leerlingen van 1 school om in dezelfde groep te plaatsen, deze leerlingen zijn daarom in 2 groepen verdeeld. U dient zelf vooraf de deelnemers in te delen en op de deelnemers lijst in te vullen. (zie bijlage)

U kunt op de deelnemerslijst het cijfer invullen voor het juiste onderdeel.

De onderdelen waar een cijfer op gehaald kan worden zijn:

- Balk
- Lange mat
- Brug

- Plankoline


Tijdens het toernooi worden er door Sportbedrijf Drachten foto’s gemaakt. Deze foto’s worden na afloop mogelijk gepubliceerd op de website van Sportbedrijf Drachten en/of op sociale media. Indien een school bezwaar heeft tegen het maken of plaatsen van foto’s, dan kan je dat tot uiterlijk een dag voor het toernooi bij Sportbedrijf Drachten aangeven.

Ook is er EHBO aanwezig deze dag, dus als er wat is kunt u zich bij de EHBO melden. Veel turnplezier!

 


  • Heeft u nog een vraag?

  • Klik 2 keer op versturen om uw vraag op te sturen. Als u op de volgende pagina komt is uw vraag succesvol verstuurd.
  • * velden zijn verplicht.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Nieuwe groep; Aqua Jogging

  • 22-01-2019

AQUA JOGGING | Nieuwe lesgroep! Vanaf volgende week woensdag 23 januari ...

Laatste nieuws: Actiemaand - Geen inschrijfgeld

  • 04-01-2019

Actiemaand (hele maand januari): Schrijf uw kind in voor zwemles en betaal g&...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER