Uniek Sporten

Sport is voor iedereen!

En Iedereen moet kunnen sporten.

 

Sporten en bewegen is goed voor je conditie, kan bijdragen en zelfvertrouwen en het kan je sociale kring vergroten. Sportbedrijf Drachten stimuleert daarom gezond gedrag bij álle inwoners van Smallingerland. En daarbij denken wij niet in beperkingen, maar kijken wij juist naar kansen en mogelijkheden. En die zijn er volop!

 

Sporten met een geestelijke of fysieke handicap

Sporten is niet alleen gezond, maar ook erg leuk. Daarom vinden wij dat iedereen de kans moet hebben om te kunnen sporten. Wij denken hierbij graag met u mee, ook als u (of iemand die u kent) bijvoorbeeld een geestelijke of fysieke handicap heeft. Dit mag namelijk geen beperking zijn om te gaan sporten. Kijk nu op www.unieksporten.nl om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Hier vindt u een uitgebreid aanbod met keuze uit ruim 400 sporten. Uniek Sporten is onderdeel van Fonds Gehandicaptensport en zorgt ervoor dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen. Onze coaches helpen u graag bij het vinden van de juiste sport en kunnen en kunnen u ook adviseren over de financiële mogelijkheden.

 

Sporten met een kleine portemonnee

Ook ieder kind moet kunnen sporten. Behalve dat sporten leuk is, kan een kind zich ontwikkelen op sociaal, fysiek en mentaal vlak. Maar helaas is het geen vanzelfsprekendheid dat ieder kind kan sporten. Soms ontbreken de financiële middelen, waardoor er bijvoorbeeld geen geld is voor de contributie. In deze situaties kan een beroep worden gedaan op het Jeugdfonds Sport & Cultuur en op het Kindpakket Smallingerland.

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Smallingerland krijgt titel European City of Sport 2020

  • 15-10-2019

De gemeente Smallingerland ontving het heugelijk bericht dat ACES positief be...

Laatste nieuws: Drijf-In Bios in de herfstvakantie

  • 10-10-2019

YES! Terug van weggeweest: de Drijf-In Bios in De Welle! Het recreatiebad ver...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER