Zwem4daagse 2019

In de herfstvakantie (van 21 t/m 25 oktober) gaat de Zwem4daagse weer van start in Zwemcentrum De Welle! Gesteund door de KNZB is de Zwem4daagse het grootste landelijke zwemevenement van Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats van 11.30 – 13.00 uur & 18.00 - 19.00 uur. Iedereen met een zwemdiploma mag meedoen!
 

TRADITIONELE ZWEM4DAAGSE & ALTERNATIEVE ZWEM4DAAGSE!

Naast de traditionele Zwem4daagse, waarbij de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m (kinderen), 500m of 1000m zwemmen, kan er ook weer een uitdagend parcours worden afgelegd. Iedere dag een ander parcours van klimmen, klauteren, hindernissen, glijden, duiken en meer! Kortom, een geweldige uitdaging om samen met je vrienden, familie, collega’s of klasgenoten aan mee te doen. Bij een volle stempelkaart ontvangen de deelnemers een medaille. Naast de Zwem4daagse zijn er in de herfstvakantie meerdere toffe activiteiten te doen in het zwembad.

 

WANNEER?

Datum: 21 t/m 25 oktober (Herfstvakantie)

Tijd: 11.30 – 13.00 uur (Traditionele Zwem4daagse & Alternatieve Zwem4daagse) & 18.00 - 19.00 uur (Traditionele Zwem4daagse)  

 

Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om tijdens de officiële momenten te kunnen zwemmen, dan is het ook mogelijk om de afstanden op de volgende tijdstippen af te leggen: 07.00 - 11.00 uur, 13.00 - 18.00 uur & 19.00 - 20.30 uur. Je legt de afstanden dan af in banen waar mensen óók recreatief zwemmen!

 

KOSTEN

€12.50,- p.p (Af te rekenen bij de Infobalie. U ontvangt dan direct de stempelkaart, dit is tevens uw toegangsbewijs voor zowel de Zwem4daagse als het recreatief zwemmen.) Klanten met een all-in of all-in premium abonnement kunnen gratis deelnemen aan de Zwem4daagse. Let wel: zij moeten zich wel aanmelden.

Leuke extra: Als deelnemer mag je gratis recreatief zwemmen op deze dagen! Er zijn in de herfstvakantie meerdere toffe activiteiten te doen in het zwembad.

 

AANMELDEN 

  • Mocht je meerdere personen inschrijven, vul dan de volledige namen in onder 'opmerkingen'.
  • Let op: Klik 1 maal op de knop versturen om alle gegevens te checken, klik daarna nogmaals op de knop om de aanvraag te versturen. Als u op de bedankpagina komt is uw aanvraag verstuurd.
  • * velden zijn verplicht.
 

 

Foto's & Video's

Tijdens het evenement kan er worden gefotografeerd en gefilmd. Wij gebruiken het beeldmateriaal niet voor commerciële doeleinden maar uitsluitend voor de communicatie over het evenement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contact

Stel hier je vraag

  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Smallingerland krijgt titel European City of Sport 2020

  • 15-10-2019

De gemeente Smallingerland ontving het heugelijk bericht dat ACES positief be...

Laatste nieuws: Drijf-In Bios in de herfstvakantie

  • 10-10-2019

YES! Terug van weggeweest: de Drijf-In Bios in De Welle! Het recreatiebad ver...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER