ABC leszwemmen

Over Zwemcentrum De Welle

Zwemcentrum De Welle is al 50 jaar een begrip in Noord Nederland. Zwemcentrum De Welle is een officieel erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's. Wij mogen hierdoor niet alleen zwemlessen verzorgen, maar ook zwemexamens organiseren in ons eigen zwembad. Uw zoon of dochter zwemt dus van de start van de zwemles tot aan het behalen van het diploma in een vertrouwde omgeving. Vele generaties hebben bij ons hun zwemdiploma behaald. Hier zijn we ontzettend trots op!
Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons moet hebben en de verantwoording die u aan ons geeft. Wij doen ons werk professioneel en met veel plezier.


Zwemlessen

Wij vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter plezier heeft in de zwemlessen en snel vertrouwd raakt met water. De lessen zijn speels en kindgericht. De zwemlessen worden gegeven door zorgvuldig geselecteerde en deskundige instructeurs. Onze instructeurs staan voor veiligheid en kwaliteit. Persoonlijke aandacht voor uw zoon of dochter vinden wij ontzettend belangrijk. De groepen zijn er dan ook zo op ingericht dat uw zoon of dochter meer dan voldoende aandacht krijgt. Uw zoon of dochter kan vanaf 4 jaar spelenderwijs bij ons leren zwemmen.


Diplomagarantie

Zwemcentrum De Welle geeft u diplomagarantie op de lespakketten. Dit houdt in dat uw zoon of dochter gebruik kan maken van de zwemlessen (ongeacht het aantal) tot het behalen van het betreffende diploma. Om het zwemdiploma A te behalen zijn volgens landelijke richtlijn 70 lessen nodig. Voor de zwemdiploma's B en C zijn volgens deze richtlijnen 15 lessen nodig. Wij streven er naar uw zoon of dochter binnen deze termijn het diploma te laten halen. 


Leerlingvolgsysteem

Zwemcentrum De Welle werkt met een (online) leerlingvolgsysteem. Zo kunt u de ontwikkelingen van uw zoon of dochter op de voet volgen. Bij aanvang van de lessen ontvangt u een code om in te loggen op onze website. De instructeurs houden via het leerlingvolgsysteem precies bij welke onderdelen uw zoon of dochter al beheerst en welke onderdelen nog geoefend moeten worden. In het geval van ziekte of uitval, kan een andere instructeur de lessen gemakkelijk over nemen. Hierdoor loopt uw zoon of dochter geen vertraging op.
Hier kunt u inloggen in het leerlingvolgsyteem.

 

Meer informatie/aanmelden zwemles

Na het invullen van het formulier nemen wij z.s.m. contact met u op over de zwemlessen bij Zwemcentrum De Welle! Aan de hand hiervan kunnen we uw kind gaan inschrijven voor zwemles. Mocht u nog vragen hebben dan kunnen onze infobaliemedewerkers u te allen tijde verder informeren:  0512-583666 of infobalie@sportbedrijf-drachten.nl.

 

  • Gegevens ouder/verzorger:
  • Let op: Klik 1 maal op de knop versturen om alle gegevens te checken, klik daarna nogmaals op de knop om de aanvraag te versturen. Als u op de bedankpagina komt is uw aanvraag verstuurd.
  • * velden zijn verplicht.

Laatste nieuws: Fietspuzzeltocht

  • 07-05-2021

Na een succesvolle wandelpuzzeltocht heeft Sportbedrijf Drachten een uitdagen...

Laatste nieuws: Avond4daagse Smallingerland gaat dóór met tweede editie van de Home Edition

  • 30-04-2021

Na het succes van vorig jaar presenteert Sportbedrijf Drachten ook in 2021: d...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR DE OMGEVINGSVERKENNER