Aqua Bootcamp

Ga jij voor een intensieve, effectieve en uitdagende work out? Doe mee aan Aqua Bootcamp! Aqua Bootcamp staat voor actie, snelheid, afwisseling en samenwerking. Door Aqua Bootcamp verbetert uw conditie en worden uw spierkracht, longcapaciteit en zwemvermogen vergroot. Tevens zorgt de work out voor een goede vetverbranding en heeft het weinig impact op de gewrichten. Deze High Intensity Interval Training (HIIT) Aqua Bootcamp is geschikt voor de actieve sporter maar ook voor de beginner die op zoek is naar een uitdaging. Check ook onze andere HIIT, FloatFit.


Aanbod Aqua Bootcamp

Maandag 10.15 - 10.45 uur
Dinsdag 19.00 - 19.30 uur
Donderdag

18.45 - 19.15 uur

 

 

Tarieven en abonnementen Aqua Bootcamp

  Los tarief
Abonnement (30 min.)

€ 7,-


Klik hier voor de voordelige abonnementen! Vanaf 1 febuari bieden wij voordelige maandabonnementen aan waarmee óók deelname aan Aqua Bootcamp mogelijk is.

 

Aanmelden Aqua Bootcmap

Aanmelden voor Aqua Bootcamp (en alle andere Aqua Doelgroepen) loopt via onze "Sportbedrijf Drachten" app (gratis te downloaden). Om in kunnen schrijven heeft inloggevens nodig. Deze inloggegevens kunt u opvragen door onderstaand formulier in te vullen, via 0512 - 583666 of Infobalie@sportbedrijf-drachten.nl

 

Inloggegevens aanvragen

  • Let op: Klik 1 maal op de knop versturen om alle gegevens te checken, klik daarna nogmaals op de knop om de aanvraag te versturen. Als u op de bedankpagina komt is uw aanvraag verstuurd.
  • * velden zijn verplicht.

 


Bent u benieuwd naar de tarieven van alle aqua sporten? Klik hier!

Laatste nieuws: Powerclinics FloatFit & Aqua Bootcamp

  • 20-06-2018

Heb je het nog niet geprobeerd? Wel al een hele tijd nieuwsgierig? Grijp dan ...

Laatste nieuws: Kom jij ons team versterken?

  • 13-06-2018

Werken bij Sportbedrijf Drachten betekent werken bij een professionele en&nbs...

BEKIJK ALLE SPORTEN IN DE OMGEVING

GA NAAR OMGEVINGSONTDEKKER